Brass- teckel

beste mevrouw

in december 2003 kochten wij bij jullie een halflang teckeltje(reutje) hij krijg de naam van brass, hij was een goedhartige lobbe en allemands vriend en nog volledig gezond , nu op 19-11-2014 kwam hij om in een tragisch ongeval en was op slag dood, het verdriet is dan ook groot in huis
een vraag van onze kant hebt u een hondje naar de gelijkenis van hem (foto bijlage) nu ik weet het hezelfde kan het niet zijn van karakter maar de gelijkenis dat kan nog wel , graag een mailtje terrug aub
groetjes 
ok mevrouw doet u maar , als u van eentje mocht weten zitten naar de gelijkenis van hem , laat u me het weten het zou hier toch een hele troost zijn
en het is jammer dat jullie geen teckeltje meer kweken , nu voor jullie toch een boontje voor jullie kennel
maar wij zoeken verder
met vriendelijke groeten 
beste marleen
op onze zoektocht naar een pup zijn wij terecht gekomen te someren (ranch kraaiestaart) deze hadden nog een pup een reutje een beetje naar onze brass als hij pup was , wij waren blij natuurlijk ,en het hondje verhuisde naar ons adres , jammer natuurlijk want wij hadden liever een teckeltje bij jullie gekocht , onze brass was een uitzonderlijke karakter en een vriend voor allemaal uitzonderlijk voor een teckel , hij staat hier nu in huis bij zijn foto, ja en de puppy ,daar is nog veel werk aan en speels , onze twee andere teckels komen overeen met hem ( 11j en 9j), maar ze passen zich wel aan , de reden waarom wij niet meer af willen wijken van dit ras is omdat onze dochter (asma)toen 12 gered is door hem tijdens een aanval , waarop ik haar op tijd kon reanimeren en het was midden in de nacht , anders was ze er niet meer , nu marleen ik dank u voor medeleven  bij overlijden van brass hij zal altijd aanwezig zijn bij ons en in ons hart ,
en geeft u maar de link door naar jullie site, als wandelclub hebben wij elk jaar een natteneuzen wandeling waarbij de hondjes verwent worden
groetjes van ons allemaal en het gaat u goed met de kennel
marc.devos 
vrijdag 28 november 2014 10:09