Woefkesranch has already received 3023 mails from satisfied customers since 2014

Below you can find the reviews of Woefkesranch customers, the reviews from real customers. Woefkesranch also has good reviews on Google. We constantly strive for 100% satisfied customers.

123

58 Mails from our satisfied customers with their Labrador


Labrador

labrador honden, chiens

Labrador: Bob is één jaar

Labrador: Bob is één jaar

Bob is één !

Hij is mooi, groot, ontzettend lief, boordevol energie… maar het is niet makkelijk geweest ….

 Het is mijn zesde hond en mijn vijfde labrador, maar vanaf de eerste weken was deze ‘anders’: rust vond hij nooit, hij vernielde – niet zo maar kapot bijten – stoelen, deuren…. en hij ‘blokkeerde ‘ , waarbij hij als het ware buiten zichtzelf trad en op zijn rug ging liggen, spartelde met zijn poten, in onze kleren beet….. Hij raakte overprikkeld van geuren en geluiden…..

 In de hondenschool lukte het niet, hij miste elke concentratie. Boos zijn, lief zijn, streng zijn, isoleren, aanhalen….we hebben echt alles geprobeerd….

 De veearts wist geen raad ( maar deed ook niet de moeite om Bob te observeren)  en sprak van ‘herplaatsten, als we hem niet de baas konden’….

 Ik ben dan maar zelf in de boeken gaan zoeken- ik kan als arts ook in het belangrijkste medicatiehandboek van dierenartsen , en startte uiteindelijk medicatie tegen angsten ( clomicalm), iets wat vooral bestudeerd is tegen verlatingsangst. Het deed wonderen!

Bob is intussen twee maanden op deze medicatie én we lopen samen tussen de 40 en de 50 km per week-  zijn energie en spierkracht zijn nog steeds onuitputtelijk. . Ik kan hem los laten lopen, hij luistert, doet commando’s…  Op dit moment is hij de beste hond die ik ooit had, en ook de liefst, en de mooiste.

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost…maar ik ben blij en dankbaar dat we hebben doorgezet .

Blijkbaar zijn er, net zoals bij mensen, ook honden met ADHD en angsten….

We houden écht van hem!

 

sarah

Bella – Labrador Retriever

Bella – Labrador Retriever

Hello everybody,

Happy New Year to all of you from Bella!
Yes, I would love to be in contact with her siblings ?
Very happy to see Maurice, he looks just like Bella and I see they are very much a like in many ways ?
Bella loves food and her favorite place is the kitchen when I am cooking, she is snoring at night which we find really sweet. She used to eat my walls when she was small but thank god she has stopped now ? she has really amazing character and gets along with all dogs. All the dogs in the neighborhood loves to play with her, big or small. She loves to steal things and run away with it and we behind ? no problem to leave her alone at home, she is just sleeping until we are back.
I send you some photos of Bella ?
Best regards,
Labrador Retriever

Labrador Retriever

Hallo , wij hebben onze labrador bijna 11 jaar geleden bij jullie gekocht en hij is nog altijd de zotte in huis . Hij denkt dat hij nog steeds een pup is . Maar zot zijn doet ni zeer zeggen ze toch.  Hij wordt een dagje ouder maar hij is nog steeds onze goeie kameraad en beste vrienden met de ondertussen tieners en Amerikaanse akita  .

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Hey,
Jazeker alles top met haar! Ze heeft een leuk karakter – blijft nieuwsgierig en luistert heel goed – ik ben streng maar we verwennen haar vaak ook ?
In de bijlage enkele foto’s
Amai ik had wel al verwacht dat tijdens Corona veel mensen een pup gingen kopen, maar had niet gedacht dat het zo erg ging zijn.
We gaan nog een jaartje wachten voor we een nieuww pupje in huis nemen. We zijn niet gehaast – maar willen wel dat hij van bij jullie komt.
Onze labrador retriever is super sterk en nog nooit echt ziek geweest.
Alvast bedankt voor jullie antwoord